US Open Trophy Hva heter det, hvor gammel er det, holder mester det?

Pokalen presenterte for vinneren av U.S. Åpen golfturnering er en av de mest ønskelige innen golf. Å tjene det betyr å vinne den nest eldste Golfs profesjonelle store mesterskap, og det betyr å vinne det som er, ved akklimatisering, det tøffeste av disse golfdommene.

Navnet på US Open Trophy

Hver sport har noen kjente pokaler, kjent med navn. Golf har Claret Jug (British Open), Wanamaker Trophy (PGA Championship) og Ryder Cup's… Ryder Cup.

Hva heter U U.S. Åpen pokal? Bare det: u.S. Åpent mesterskapspokal. Med andre ord, u.S. Åpen pokal har aldri blitt navngitt, det kalles ganske enkelt hva det er.

Størrelse og form på US Open Golf Trophy

U.S. Open Trophy har to håndtak på siden av en sølvkanne, på toppen av en sølvbase. Det er forresten sterling sølv. Og størrelsen?

• Pokalen er 18 tommer høy og seks inches i diameter.
  • Den veier omtrent 8.5 pund.

På den ene siden av pokalen er en gravering av ordene "United States Golf Association Open Championship."Under det omgir en gravert laurbærkrans en scene som viser fire golfere.

Lokket til pokalen er toppet av en bevinget, kvinnelig skikkelse som representerer seier. (Victoria, seiersgudinnen, hever en krans med en av hendene hennes.)

Navn på vinnerne er inngravert i blokkeringstype rundt basen. Den nye vinnerens navn er inngravert umiddelbart etter avslutningen av turneringen, og den nye mesteren får til og med se på gravering. Vinneren får velge hvordan navnet hans er inngravert (for eksempel bare etter- og etternavn, fullt navn inkludert midten, kallenavn i stedet for gitt navn).

Hva om pokalen går tom for rom for å legge til nye vinnere? Ingen bekymringer-basen på dagens pokal ble lagt til for å utvide det tilgjengelige rommet for å gravere navnene på nye mestere. Når den nåværende basen er fylt opp, blir en annen base lagt til nedenfor.

Hvor gammel er US Open Trophy?

Den nåværende pokalen stammer fra 1947, da den ble presentert av USGA. Den nåværende modellen er en kopi av originalen U.S. Open Trophy som dateres til den første turneringen i 1895 og ble opprettet av Gorham Company.

Gorham er et amerikansk selskap som stammer fra 1831 og er fremdeles i dag. Hvis du noen gang har sett PBS -serien Antiques Roadshow, Du vet at Gorham Silver er svært ettertraktet av samlere, i tillegg til golfere.

Den opprinnelige US Open Trophy ble ødelagt av brann

Lloyd Mangrum, vinner av 1946 U.S. Åpent, tok originalen hjem etter den seieren og viste det i klubbhuset på hjemmekursen, Tam O'Shanter, nær Chicago. Så gikk klubbhuset opp i flammer. Originalen u.S. Open Trophy-den som ble opprettet for den første turneringen i 1895, ble ødelagt i den brannen ved Tam O'Shanter Clubhouse i 1946.

Brannen på Tam O'Shanters klubbhus var ikke første gang Original U.S. Åpen pokal hadde blitt imperilert. På 1898 u.S. Åpen, vinneren var Fred Herd. Og flokk hadde et rykte som en tung drikker. USGA var så bekymret for å la ham ta pokalen hjem at det krevde ham å legge ned et kontantinnskudd på den. De trodde han kunne bonde det for å drikke penger! (Sann historie. Og flokk gjorde det ikke.)

Få US Open -vinnere i dag til å ta pokalen hjem?

Ja. Vinneren av turneringen tar U Us besittelse.S. Åpent mesterskapspokal i ett år, og returnerer den til USGA på året etter. (Med mindre den forsvarende mesteren vinner igjen.) Vinneren mottar også Jack Nicklaus -medaljen, en gullmedalje for golfspilleren for å holde permanent.

Vinnere som vil ha sin egen kopi av pokalen for å beholde, kan kjøpe en fra Silversmith -selskapet som brukes av USGA. Replikaen er litt mindre 90 prosent på størrelse med den permanente pokalen. Golfbaner som er vert for turneringen kan også bestille en kopi, hvis det er ønsket. Men å vinne golfere og vertsbaner er begrenset til en kopi hver.